اخبار اسلایدی
پیام دکتر محمدمهدی امام جمعه در خصوص گرامیداشت هفته سلامت و روز آموزش، پژوهش، فناوری و تولید ملّی درمقابله با کرونا

1399/2/7 يكشنبه

هفته سلامت جمهوری اسلامی ایران اول تا هفتم اردیبهشت 1399

«حمایت همگانی از مدافعان سلامت»

سال 1399 را با اپیدمی ویروس COVID-19 شروع کردیم. ویروسی که سلامت عمومی جامعه را تحت تاثیر قرار داده و مردم برای اولین بار شرایط جدیدی از مراقبت و حفظ سلامتی را تجربه کردند. در این شرایط مواردی از مطالعات تاریخی بیماری‌های واگیر مرور شد و بار دیگر پزشکان و پرستاران، اعضای هیأت علمی و پژوهشگران و سایر همکاران دانشگاه را به چالشی بزرگ کشاند تا دغدغه‌ای بزرگ برای حفظ سلامتی تمام اقشار جامعه داشته باشند و پُرتوان و راسخ برای دفاع از سلامت مردم پا به میدان گذارند و با تمام وجود پاسداشت سلامت جامعه باشند. هفته سلامت جمهوری اسلامی ایران (اول تا هفتم اردیبهشت 1399) را با حمایت همگانی از این مدافعان سلامت آغاز می‌کنیم و برای این عزیزان؛ موفقیت، سلامتی و سعادت آرزو می‌کنیم تا مثل همیشه ارمغان سلامتی و شادی برای تمامی مردم ایران عزیزمان باشند.

«حمایت همگانی از مدافعان سلامت»

چهارشنبه 3 اردیبهشت 1399 روز آموزش، پژوهش، فناوری و تولید ملّی درمقابله با کرونا

هفته سلامت جمهوری اسلامی و روز مذکور را بهترین بهانه می‌دانیم برای تقدیر از اعضای هیات علمی، دانشجویان و همکاران عزیزمان در تمامی گستره دانشگاه و مراکز تحقیقاتی که دوشادوش پزشکان و پرستاران  در جبهه‌ای دیگر با تهیه مطالب آموزشی، محتواهای علمی به روز شده، پژوهش‌های وابسته‌ای را برای مقابله با اپیدمی کرونا آغاز نموده‌اند و در کنار سایر همکاران دانشگاه گام موثری در حفظ سلامت جامعه ایفا می‌نمایند.

آنچه حائز اهمیت است؛ این همدلی و هماهنگی در یک جبهه مشترک برای شکست کروناست. بسیار خوشحالیم که همه این شاخه‌های گسترده علمی در کنار گروه‌های درمانی و بهداشتی عزم خود را جزم کرده‌اند تا بتوانند سلامتی و نشاط را دوباره به جامعه برگردانند و سبب رونق تولید ملّی و شکوفایی اقتصادی و اجتماعی شوند.

لینک خبر: http://vcr.qums.ac.ir/Portal/home/?news/97506/57426/828859/