اخبار اسلایدی
دانشگاه علوم پزشکی قزوین، از بین نخبگان، «سرباز پژوهش» جذب خواهد کرد

1399/3/21 چهارشنبه

دکتر محمدمهدی امام جمعه، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قزوین، در نشست 283 شورای پژوهشی دانشگاه، گفت: با موافقت هیأت رییسه دانشگاه برای جذب «سرباز پژوهش»، تفاهم نامه مشترک بین دانشگاه و پژوهشگاه عالي دفاع ملّی و تحقيقات راهبردي منعقد شد. وی افزود طبق این تفاهم نامه، دانشگاه از بین نخبگان، سرباز پژوهش جذب خواهد کرد.

دکتر امام جمعه، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام شده برای به روز رسانی سامانه جامع پژوهان، ساختمان جدید پژوهشکده پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر و وضعیت علم سنجی و شاخص‌های پژوهشی دانشگاه، خواستار افزایش روند فعالیت‌های پژوهشی اعضای هیأت علمی برای ارتقای شاخص‌ها و رتبه پژوهشی دانشگاه شد.

لزوم حمایت از پایان نامه‌های محصول محور

دکتر حمید کاریاب، رییس مرکز رشد فناوری‌های زیست پزشکی دانشگاه نیز با ارائه گزارشی از حوزه فناوری و یادآوری نیاز این مرکز به حمایت از پایان نامه‌های محصول محور، پشتیبانی بیش از پیش از این حوزه را خواستار شد.

پیشنهاد ارائه مقاله با اندکس‌های معتبر برای پایان‌نامه‌ دوره‌های؛ پزشکی و دندان‌پزشکی عمومی به عنوان دفاع از پایان‌نامه یکی از مصوبات شورا بود که مقرر شد برای بررسی بیشتر و تصویب نهایی به معاونت آموزشی ارجاع شود.

از دیگر مصوبات این شورا در ارتباط با طرح‌های تحقیقاتی مرتبط با کرونا ویروس؛ ادغام طرح‌های مشترک و اضافه شدن یک کادر بالینی درگیر با بیماری کرونا در طرح‌های مذکور بود و نیز برای انجام طرح‌های کارآزمایی بالینی در مراکز آموزشی و درمانی، مقرر شد که مسؤولیت حُسن انجام کارها بر عهده رییس بخش یا معاون آموزشی و پژوهشی مرکز با نظر رییس مرکز آموزشی، درمانی باشد و هیچ مرکزی، همزمان، بیش از دو طرح کارآزمایی بالینی را اجرا نکند.

این نشست، روز 29 اردیبهشت 99 در سالن جلسات معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.

لینک خبر: http://vcr.qums.ac.ir/Portal/home/?news/97506/63723/834364/