اخبار علمی تحقیقاتی
سومین رویداد ملی ایده‌بازار فرآورده‌های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی

1399/5/11 شنبه

سومین رویداد ملی ایده‌بازار فرآورده‌های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی به همت ایده‌بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه علوم پزشکی ایران و معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و با شعار “فناوری سلامت، اقتصاد دانش‌بنیان، توسعه سلامت ملی” آغاز به کار کرد.

به نقل از مهندس علی علیزاده، دبیر اجرایی این رویداد، با توجه به تجربه‌های موفق در دو دوره قبل و همچنین اهمیت بالای حوزه بهداشتی و آرایشی در سلامت و اقتصاد کشور، سومین ایده‌بازار فرآورده‌های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی با حمایت و توجه ویژه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فناوران و سرمایه‌گذاران این حوزه برگزار خواهد شد.

کلیه حوزه‌های حمایتی و محورهای دریافت طرح در این رویداد در راستای سیاست‌ها و اولویت‌های کمیته آرایشی و بهداشتی دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شده‌اند.

ایده‌بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان کارگزار رسمی انتقال فناوری دفتر معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی عهده‌دار اجرای این رویداد است.

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهید بهشتی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سازمان غذا و دارو، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و بخش خصوصی کشور از دیگر حامیان و همکاران در برگزاری این رویداد ملی هستند.

ایده‌پردازان و فناوران می‌توانند با مراجعه به تارنمای رویداد به نشانی https://cosmetic.ideasbazaar.ir، حداکثر تا ۱۵ شهریورماه ۱۳۹۹ نسبت به ارسال طرح‌های خود اقدام نمایند.

جهت دسترسی به پوستر کلیک فرمایید:

پوستر