• ساعت : ۰۹:۰۸
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۶/۱۶
دكتر فرهاد نیكخواهی، رییس مركز تحقیقات میكروب‏شناسی پزشكی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه شد

img-20220906-wa0014.jpg

دكتر فرهاد نیکخواهی، رییس مرکز تحقیقات میکروب‏ شناسی پزشکی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه شد

دکتر عبداله دیدبان، با صدور ابلاغی، دكتر فرهاد نیکخواهی، استادیار دانشکده پزشکی شهید بابایی را به عنوان رییس مرکز تحقیقات میکروب‏شناسی پزشکی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری، دکتر فرهاد نیکخواهی پیش از این در سمت معاون علمی و پژوهشی این مرکز فعالیت می کرد و دکتر امیر پیمانی دکترای تخصصی میکروب شناسی پزشکی عهده دار مسئولیت ریاست این مرکز بود.
روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه ضمن قدردانی از زحمات دکتر پیمانی، برای دکتر نیکخواهی از خداوند متعال آرزوی توفیق در پیشبرد اهداف در مسئولیت جدید دارد.

6.0.15.0
    V6.0.15.0