• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۵/۱۸
هم اندیشی اعضای هیات علمی پژوهشی دانشگاه‌های علوم پزشكی و مراكز تحقیقاتی

معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، نشست هم‌اندیشی اعضای هیات علمی پژوهشی دانشگاه‌های علوم پزشکی و مراکز تحقیقاتی را 29 مرداد ماه برگزار می‌کند.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، نشست هم‌اندیشی اعضای هیات علمی پژوهشی دانشگاه‌های علوم پزشکی و مراکز تحقیقاتی با حضور دکتر یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و اعضای هیات علمی پژوهشی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی برگزار خواهد شد.
محورهای این نشست شامل بررسی چالش‌های پژوهش و تحقیق در حوزه علوم پزشکی، راهکارهای توانمند سازی و ارتقاء اعضای هیات علمی پژوهشی، فرصت های و چالش های پیش روی مراکز تحقیقاتی، خدمات الکترونیکی، شبکه سازی اجتماعی و  خلاقیت در عرصه فناوری و راهکارهای بهبود فرآیند پژوهش توام با فناوری در مسیر دانشگاه های نسل نو عنوان شده است.
 نشست به صورت مجازی و بر بستر اسکای روم به نشانی https://www.skyroom.online/ch/vcrt/m در تاریخ شنبه 29 مرداد ماه سال جاری ساعت 8:00 تا 10:00 صبح برگزار خواهد شد.

برای دریافت پوستر، اینجا کلیک نمایید.